belettering

Belettering en Fleetmarketing

Autoreclame is dé manier om uw bedrijf op de kaart te zetten. De belettering van Multi Design reclame is van hoogwaardige kwaliteit en zorgt er altijd voor dat u opvalt.
autoreclame
auto wrappen
Wrapping

Wrapping

Wij wrappen auto’s ook vaak voor promotionele doeleinden. Zo kan elk voertuig als promotieobject gebruikt worden voor en tijdelijke actie! Dan gebruiken wij een folie die een minder sterk hechtende lijmlaag heeft en er dus makkelijker vanaf gehaald kan worden als de promotie-actie afgelopen is.

Wrapping

Printing

Full color prints vanaf 1 stuk en in elke maat.
Standaard of afwijkende items, toepasbaar op:
Textielframes, fotobehang, stickers, beursreclame, vloerstickers, posters enz…..
printen
auto striping
Striping

Striping

Striping en voertuig-markering in iedere kleur, fluor of reflecterende uitvoering. Dit kan volgens de bestaande werktekeningen of een nieuw ontwerp.
Striping

Blindering en Zonwering

Voor het blinderen of tinten van uw (auto) ramen kunt u ook bij ons terecht. Onze windowfilms zijn speciaal ontwikkeld voor het tinten van ramen van zowel gebouwen als auto’s, deze folies werken licht- en UV werend, warmtewerend en/of zichtwerend.
blindering auto
lakbescherming
Lakbescherming

Lakbescherming

De folie die de lak beschermt is UV-doorlatend waardoor er geen verschil in verkleuring kan ontstaan ten opzichte van niet beschermde delen.
Speciaal onderhoud is niet noodzakelijk, simpelweg was en wax de auto zoals je normaal gesproken ook zou doen. De folie heeft een gepatenteerde lijmlaag waardoor verwijdering mogelijk is zonder
de autolak te beschadigen.